Foto: SBC Photo

Det blev til en hjemmesejr til Triangle Razorbacks over Aarhus Tigers i en tæt og målfattig kamp med cifrene 16-6.

På denne regnfulde og grå Valdemarsdag i Vejle, blev der før kick off sunget nationalsang, fordi Dannebrog fyldte 800 år. Selve kampen blev domineret af de to defense, da begge holds offense havde svært ved at finde de afgørende momenter.

Aarhus Tigers starter godt

Første quarter stod der Aarhus Tigers på. Hver gang Triangle Razorbacks havde bolden, kunne de ikke komme igennem udeholdets forsvar. De blev gang på gang afvist, og havde svært ved at få deres spil til at fungere offensivt.

Triangle Razorbacks stod også godt i forsvaret på nær en gang, hvor tigerne er tæt på deres end zone. Her ruller Isaiah Weed ud til venstre, og finder med et godt kast Lasse Lykke til en føring på 0-6, da den efterfølgende to point conversion ikke lykkes.

Andet quarter skulle blive den mest målrige denne eftermiddag. Triangle Razorbacks får udlignet med flere gode løbespil, der til sidst bringer dem otte yards fra end zone. Her er det Niko Lester, der tager bolden det sidste stykke og scorer touchdown for hjemmeholdet. Efterfølgende scorer Rasmus Dinesen et ekstra point, og Razorbacks er foran med 7-6.

Første gang Tigers er på bolden i dette quarter finder Isaiah Weed dybt Hjalte Jakobsen to yards fra touchdown – og han er helt fri – men han formår ikke at gribe bolden.

Jaroslav Vavrac med nummer 17 fra Vejle-holdet laver et stort sack på udeholdets quarterback, Isaiah Weed, som et af højdepunkter i denne halvleg.

Niko Lester bringer sit hold yderligere foran inden pausen, da han igen scorer touchdown. Triangle Razorbacks går efter et ekstra point, men snappet til Rasmus Dinesen er for højt. Hjemmeholdet er derfor foran 13-6 ved pausen.

Målfattige quarters

Tredje quarter blev en rigtig regnfuld omgang, hvor der ingen scoringer faldt. Begge mandskabers spil blev stoppet takket være to gode forsvar. Aarhus Tigers får desværre Ricky Stevens skadet, så han sidder ude resten af opgøret. Han havde spillet fint for sit hold indtil dette tidspunkt.

Fjerde og sidste quarter bød på et field goal fra Triangle Razorbacks ved Rasmus Dinesen. Han formåede senere at brænde et også. Jaroslav Vavrac stod igen for et sack på Isaiah Weed, som ikke havde ikke sin bedste kamp i dag, da han to gange kastede en interception i hænderne på Simon Knudsen. Mere skete der ikke, og med 30 sekunder igen tager vildsvinene et knæ.

Det bliver til en hjemmesejr til Triangle Razorbacks på 16-6 over Aarhus Tigers i en kamp hvor begge hold ikke traf de bedste beslutninger offensivt i dag. Med sejren er Triangle Razorbacks nummer tre i National Ligaen, mens tigerne fra smilets by er nummer fem.

Scoringer

1. quarter
0-6 Lasse Lykke (2 point no good)

2. quarter
6-6 Niko Lester
7-6 Rasmus Dinesen (PAT)
13-6 Niko Lester (PAT no good)

3. quarter
Ingen scoringer

4. quarter
16-6 Rasmus Dinesen

Se highlights fra kampen