Foto: Per Kronvold

Det blev til en stor og fortjent sejr på hele 42-0 til Triangle Razorbacks over Frederikssund Oaks hjemme på Vejle Atletik Stadion. Sejren fastholder dem på tredjepladsen inden sidste kamp i grundspillet næste weekend.

Før selve kampen blev sat i gang hyldede Triangle Razorbacks alle de frivillige mennesker i klubben. De kunne efter den velfortjente hyldest se deres hold vinde stort over dagens modstander fra Frederikssund Oaks, som ikke kunne bide fra sig i dag.

Razorbacks dominans fra start

Kampen var stort set ikke sat i gang, da der på det man knap kan kalde det første drive, før Niko Lester returnerede bolden fra egen end zone helt op til 2 yard linjen. På det efterfølgende spil løb Geoffrey Lewis bolden i end zone. Opgøret var blot 19 sekunder gammelt.

Når Frederikssund Oaks’ quarterback, Jonas Jørgensen, var på bolden i første halvleg, så løb han selv bolden for at skabe yards for sit hold. Det lykkedes nogle få gange, mens de gange han forsøgte at kaste bolden til en medspiller gik i vasken.

En der til gengæld kunne kaste i første halvleg var Razorback-quarterbacken, Peter Linnemann. Han fandt på to lange spil Jairus Moll, der så let som ingenting kunne løbe bolden til touchdown begge gange.

Generelt må man sige, at Oaks intet viste inden pausen. De kørte konstant med et empty set, som af og til kastede positive yards af sig. Razorbacks sad solidt på tingene og gik til pause med en føring på hele 35-0.

Samme kampbillede i anden halvleg

De sidste to quarters blev en kort affære, da der blev spillet med running clock. Oaks er nu gået væk fra empty set og løb fra Jonas Jørgensen til at sende bolden afsted med en runningback. Det er dog lige så småt med succes.

Geoffrey Lewis åbnede igen med scoring her i kampens åbning på tredje quarter, da han løber bolden i endzone på et 42 yard run. Razorbacks sparede til sidst spillere, mens Oaks trak så meget tid de kunne på uret, da begge hold vidste sejren var i hus for Vejle-mandskabet. Det kastede heller ingen scoringer af sig i sidste quarter.

Det mest positive for udeholdet i kampen var, at de til sidst blot var 3 yards fra at sætte point på måltavlen, men symptomatisk for deres indsats i dag lykkedes det ikke for dem.

Triangle Razorbacks vinder med 42-0 over Frederikssund Oaks. De skal i næste weekend op imod Copenhagen Towers på udebane i det der er sidste kamp i grundspillet for begge hold. Oaks skal derimod hjemme i Frederikssund have besøg af Copenhagen Tomahawks.

 

Scoringer

  1. quarter

6-0 Geoffrey Lewis

7-0 Dian Hansen (PAT)

13-0 Jairus Moll (PAT no good)

19-0 Jairus Moll (2 point no good)

  1. quarter

25-0 Geoffrey Lewis

26-0 Dian Hansen (PAT)

28-0 Safety

34-0 Oliver Holmlund

35-0 Dian Hansen (PAT)

  1. quarter

41-0 Geoffrey Lewis (42 yard run)

42-0 Dian Hansen (PAT)

  1. quarter

Ingen scoringer