Det catalanske storhold Badalona Dracs vandt 54-38 over Triangle Razorbacks i Vejle, i en kamp der bød på flotte offensive spil fra begge mandskaber.

Triangle Razorbacks spillede i dag sin anden europæiske kamp, hvor modstanderen var Badalona Dracs. Begge hold viste flot offensivt spil, men til sidst viste udeholdet klasse, og trak fra og endte med sejren.

Det var dog hjemmeholdet der startede bedst. De kommer foran i opgøret ved Niko Lester, som var bedste spiller for sit mandskab i dag, da han scorede fire touchdowns i alt. Udeholdets bedste mand var deres quarterback. Han havde en virkelig stærk arm, løb bolden til touchdown en håndfuld gange og var aldrig rigtigt presset i dag.

Første halvleg bød som sagt på flot spil fra begge sider. Simon ”Bieber” Knudsen fra Triangle Razorbacks løber bolden til huset på et return fra Badalona Dracs. Kampens spil kom også i første halvleg, da udeholdets quarterback kaster et missil afsted ned gennem banen til en medspiller i endzone, der griber den lige præcis indenfor stregen.

Udeholdet fører ved pausen 27-24.

Udeholdet slutter godt af

Badalona Dracs kastede med succes i kampen, hvilket også giver pote på starten i tredje quarter. Niko Lester vil dog ikke holde sig tilbage, da han kort tid efter sætter turboen til og reducere til stillingen 30-33. Triangle Razorbacks får vist flot forsvarsspil i slutningen af dette quarter, da de holder de spanierne fra scoring efter hårdt pres.

Fjerde quarter ender med mange scoringer og point på tavlen. Badalona Dracs er virkelig skarpe til sidst, hvor der også kommer lidt misforståelser hos vildsvine fra Vejle. Bolden når i endzone hele otte gange i dette quarter.

Det var generelt en seværdig og underholdende kamp, hvis man er til offensiv fodbold. Forsvaret fik dog vist sig frem, når der skulle blokeres for to point scoringer. Det hele ender med en sejr på 54-38 til Badalona Dracs over Triangle Razorbacks, der dermed har tabt begge deres europæiske kampe denne sæson.